Visjon

REvise er Norsk Gjenvinning sitt svar på rådgivning innen sirkularitet, avfallshåndtering og bærekraft. Vi ble skapt ut fra kunders behov for å tenke nytt om avfall som ressurser i en sirkulær økonomi. Vårt mål er å tilby rådgivning med praktisk forankring. Med Norsk Gjenvinning i ryggen har vi mulighet til å dra nytte av datadrevet innsikt og spisskompetanse om avfall, for å hjelpe kunder å nå deres bærekraftsmål.

Bærekraft og sirkularitet diskuteres ofte på et teoretisk nivå. Vi i REvise jobber med å oversette teori til konkrete og praktiske gjøremål, og bidra til at avfallshåndtering og sirkularitet blir en integrert del av virksomheten til våre kunder.

Ioana Arghir Feedt

Daglig leder, REvise

Selskapet

REvise ble etablert for å hjelpe fremoverlente kunder med å ta mer eierskap til avfallet sitt, og å bistå med å finne smarte måter å utnytte ressursene på. Vi er 100 % eid av Norsk Gjenvinning og har gjennom dette tilgang på 100 års erfaring og kompetanse innen ansvarlig avfallshåndtering og ressursbruk. I våre prosjekter får du en dedikert prosjektleder og prosjektteam. Samtidig trekker vi inn fageksperter fra Norsk Gjenvinning innen ulike fagområder for å tilby den beste rådgivningen.

Vi er opptatt av å levere konkret og faktabasert rådgivning, med kort vei til implementering av praktiske forbedringstiltak. På denne måten skaper vi verdi for våre kunder, på en lønnsom måte.

Vårt mål

REvise skal være den rådgivningspartneren du trenger for å angripe bærekraftstrategien til bedriften din på best mulig måte. Gjennom konkrete og faktabaserte leveranser bistår vi i overgangen til en sirkulær økonomi og en mer bærekraftig fremtid. Ved å ta utgangspunkt i dagens verdikjede hjelper vi kunder med å kartlegge forbedringsmuligheter, og finne nye og smarte løsninger for å skape verdi av avfallsressursene.

Vi skreddersyr våre prosjekter etter kundens behov, og tilpasser arbeidsmetodikken for å levere størst mulig verdi.

Jobbe hos oss

Vi er alltid på jakt etter flinke hoder og hyggelige folk som vil jobbe sammen med oss. I REvise er vi opptatt av samarbeid, faglig utvikling og å levere et høyt faglig nivå til våre kunder. Sjekk ut våre ledige stillinger via linken nedenfor, eller send inn en åpen søknad. Vi er alltid tilgjengelige for en hyggelig prat.

Ansatte

Ioana Arghir Feedt

Daglig leder

Tidligere erfaring som management consultant fra Capgemini Invent og som COO i FJONG.

Sofie Graff Nesse

Senior sirkularitetsrådgiver

Tidligere erfaring som rådgiver fra Deloitte, forretningsutvikler i Wiersholm og prosjektleder i Schibsted.

Dina Riis Svartdal

Sirkularitetsrådgiver

Master i kjemi fra NTNU, og tidligere erfaring som lektor i naturfag og matematikk.

Sindre Rosness

Senior sirkularitetsrådgiver

Tidligere erfaring som bærekraftsrådgiver i emballasjedesign, grunnlegger av Norwegian Trash, og som art director i flere selskaper.

Alexandra Eng

Senior sirkularitetsrådgiver

Tidligere erfaring som revisor og rådgiver fra Deloitte, senest som senior manager innen cybersikkerhet.

Kaffe og en prat?

Alle gode samarbeid starter med en god prat. Ta kontakt om du lurer på hva vi kan hjelpe deg med.